Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Öngól a Megafrászban

2008.11.23. 09:18 | DarkSide | 1 komment

Címkék: tv megasztár tv2

Történt, hogy a T. zsűri elfeledkezett arról a tényről, hogy a nézők szimpátia szerint küldik az sms-eket, illetve a versenyzők táborának nagyságához és anyagi lehetőségeihez képest alakul ki a sorrend. Szóval erről a tényről megfeledkezve 2 versenyzőt is temetni kezdtek már a műsor alatt - valljuk meg, hogy mindkét versenyző alul teljesített (saját magához képest is!) - ez persze azonnali "védekező reakciót" váltott ki a nézőkből és indultak az sms-ek.

Tamara hiába teljesített messze magasan (talán Viktorral egy szinten) a szombati fordulóban, reklám értékben sajnos Lüszi megelőzi őt "egypár évvel". Vagyis a kislány nagyobb üzlet a TV2-nek ezért tartja bent, más nagyon nem indokolja.

Dalok kiválasztása tekintetében tudni kell, hogy a dalokat nem a versenyzők választják. Ezért elmarasztalni versenyzőt, hát szóval inkorrekt dolognak tartom.

Egyébként addig számíthatunk Megasztár versenyekre, amíg lesz olyan bolond aki SMS-t küld a kedvencére (mert ez igazán jó üzlet). Ha a versenyt szakmailag korrektebbnek szeretnék látni, akkor nagyobb döntési lehetőséget kell biztosítani a zsűrinek. Mondjuk 50-50%-ban a zsűri és az SMS szavazatok döntenek.

Még egy szót a zsűriről: Gyerekek, kevesebbet kellene foglalkozni a közönséggel (annak művi reakcióival), és többet a szakmai értékeléssel! Igen, a zsűrinek fel kell vállalnia, hogy mindig lesznek olyanok akik a döntésükkel, a kritikákkal nem fognak egyetérteni. Tamás, régen rossz, hogy hétről-hétre mindig magyarázkodni akarsz valami elszólás miatt. Nem, kell. Ha valaki nem értette meg, az a magyarázatot sem fogja. Egyébként, amit Krisztiánnak mondtál a további fejlődésről, azzal csak egyet érteni lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kollektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr66783737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Voma · http://szavazos.blog.hu 2008.11.23. 18:38:07

Szerintem szinte mindegy, mikor esnek ki, eleve kizártnak tartottam, hogy ők legyenek a Megasztár győztesei.
Sajnos elég gyengére sikerült ez a széria. Nem azért, mert az énekesek rosszak. Szó sincs róla. Csak éppen nincs bennük semmi különleges, ami egy átlag jó hangú énekes fölé emelné őket. Természetesen az a zsűri sara is, hogy a jobb hangúakat kiszórták nevetséges indokokkal. Azt meg elhiszem, hogy a helyszínen másképp hallatszanak a produkciók, mert hogy tv-ből hallgatva néha olyan botrányosan hamis dalokat magasztaltak egekig, hogy csak néztem... :)
süti beállítások módosítása